MS Crossroads -parlamentti
http://mscrossroads.org/cgibin/YaBB.cgi
Yleinen >> Alahuone >> Se kun menee niin menee päin helvettiä
http://mscrossroads.org/cgibin/YaBB.cgi?num=1514921508

Aiheen aloittaja Tulip Pvm 02.01.2018 - 21:31:48

Aihe: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Tulip Pvm 02.01.2018 - 21:31:48

( :'( :'(  ei tämä voi enää olla näin vaikeeta! Tänään jalat petti totaalisesti päivällä. Mies auttoi pystyyn kiroi

Aihe: Re: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Tulip Pvm 02.01.2018 - 21:37:16

No jäi kesken. Mies auttoi pystyyn kiroillen ja suuttuneena, illalla ei oo puhunu mitään. Minkä minä sairaudelleni voin ja sille että jalat teki tänään totaalistopin??  Vaikeeta on muutenkin mutta se että mies ei haluakaan ymmärtää ja vielä vähemmän auttaa 😰 en tiiä miten pitkään jaksan...  

Aihe: Re: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Punapää Pvm 03.04.2018 - 21:35:22

Se on kamalaa jos läheinen kiukuttelee vaikka syynä johonkin on sun sairaus. Pitäis ymmärtää, että et voi sille mitään. Varmaan ymmärtääkin. Ehkä vaan huono päivä? Varsinkin jos on ollu sulla rankempi vaihe sairauden kanssa, vaikuttaa se myös läheisten jaksamiseen. Toivottavasti nyt on jo paremmin voimia, molemmilla.

Aihe: Re: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Kirippu Pvm 30.04.2018 - 21:55:37

Miten voit nyt? Onko miehen suhtautuminen lämmennyt yhtään?

Tää kuulostaa kyllä niin tutulta. Kirjoitin omaan ketjuuni tämänhetkisestä tilanteesta ja kuinka kärsin kivuista. Ei kyllä omaltakaan mieheltä empatiaa heru. Sanoo vain, että älä valita (kun vain itsekseni puhisen ja ärisen kun yritän suoristaa jalan jotta voin nousta ja linkata vessaan), vaan syö särkylääkettä (panadolia, jota kyllä ahkerasti maksimiannosta syön, mutta joka ei toimi).
Ärsyttää, ymmärrän kyllä että miehelläkin ärsyttää kun ei voi auttaa, mutta voisi olla sitten vaikka kokonaan hiljaa jos ei ole mitään järkevää sanottavaa  >:(

Aihe: Re: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Tulip Pvm 16.08.2018 - 16:30:51

Hei vaan kaikille. Miehen suhtautuminen ei ole muuttunut, enemmän on lukossa. Oon pyytäny ulkopuolista apua mutta miehen itsensä pitää muuttua / muuttaa asennettaan. Ei ole halukas minulle tarvittaviin ramppeihin tai suihkussa apukahvoihin. Tämä on kuin taistelua tuulimyllyjä vastaan. Syö näistä todellakin! Ajattelen myös niin että tätä kautta minusta tulee taas himpun verran vahvempi.. mutta raskasta on!  :'(

Aihe: Re: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Tulip Pvm 16.08.2018 - 16:31:32

Syö naista

Aihe: Re: Se kun menee niin menee päin helvettiä
Kirjoittaja Neilikkamies Pvm 10.04.2019 - 19:39:12

Kompastuin vähän yli pari viikkoa sitten imurin letkuun ja iskin polveni kivilattiaan. Kävin lääkärissä ja kysyin, voisko olla polvilumpion murtuma. Ei kuulemma, koska ei ollut mustelmaa. Vahvoja särkylääkkeitä ja opiaatteja vaan napaan.

Sitten 10 päivää tapahtuneen jälkeen otettiin lopulta röntgenkuvat ja 16 päivää tapahtuneen jälkeen lääkäri vaivautui lukemaan lausunnon, jossa kerrottiin polvilumpion murtuneen. Sitten soitettiin, että pitäisi mennä sairaalan pientraumapäivystykseen. Päivystyksessä ihmeteltiin, miksi tässä oli kestänyt näin kauan eli ikään kuin, että olisi pitänyt tulla jo aiemmin.

Seuraavana päivänä laittoivat jalkaan polvituen, joka pitää sen suorana. Viereisessä huoneessa joku kysyi toiselta: "Mikä sillä on?" johon toinen vastasi "Patella paskana".

MS Crossroads -parlamentti » Powered by YaBB 2.3.1!
YaBB © 2000-2007. All Rights Reserved.