Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu tai Rekisteröidy
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Parlamentti on paikka jossa jokainen saa puhua. (parlare, it. puhua)
  KotiOhjeitaHaeKirjauduRekisteröidy  
 
Sivu: 1 2 3 ... 6
Lähetä aihe Tulosta
Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje. (Luettu 51183 kertaa)
kariluoto
Ex-jäsen

Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
23.05.2009 - 09:27:38
 
Tätä ohjetta noudattamalla neuropaattiset oireet alkavat helpottaa selkeän havaittavasti parissa viikossa. Hoito sopii myös sellaisille, jotka eivät käytä kofeiinia. Ilmoitan sitten heti kättelyssä, että en ala tinkaamaan kenenkään kanssa tämän hoitomenetelmän teoreettisista tai muista perusteista, joka haluaa kritisoida hommaa, kokeilkoon sitä ½vuotta ja tulkoon sitten valittamaan minulle henkilökohtaisesti ellei hoito toimi. Blogistani löytyy runsaasti lukemista aiheesta, ja jos joku on tarpeeksi välkky kokeillakseen hoitoa, minulta saa kysyä neuvoja sähköpostitse, osoite on profiilissa.


Kofeiiniriippuvuuden katkaiseminen onnistuu varmaan useimmilta melko kivuttomasti. Yleisin vieroitusoire on päänsärky, joka johtuu aivojen herkistymisestä adenosiinille, jota kofeiini on salvannut käytön aikana. Adenosiinin salpaaminen kutistaa aivojen verisuonia, jolloin aivojen verenkierto ja hapensaanti heikkenevät 30%. Kun maksa puhdistaa kehon vesitilavuuden vapaista kofeiinijäämistä, aivoverisuonet laajenevat, aivot saavat enemmän happea ja päänsärky alkaa. Tutkimusten mukaan särky kestää yleensä noin viikon verran. Neuvoisin tekemään lopettamisen siten, että päänsärkyä torjutaan asteittain laskevalla määrällä kofeiinia siten, että kofeiininsaanti lakkaa viimeistään kahden viikon aikana. Tarpeettoman kivun poistamisen lisäksi asteittainen vieroitus säästää myös aivoverisuonia.

Jos vieroituksen alkuvaiheessa alkaa esiintymään hengenahdistustusta, voimakasta niskan ja hartiaseudun lihasjäykkyyttä, paineentunnetta päässä, ohimoilla, poskipäissä ja nenärustossa, voimakas käsien ja jalkojen hikoilua, lihas- ja neurologisten oireiden pahenemista koko kehossa, irtoaa kudoksista todennäköisimmin hemoglobiinin tai myoglobiinin kierrätystuotteita, joita kofeiinin aiheuttamat muutokset kehon toiminnoissa ovat varastoineet luustolihaksiin, lähinnä jalkoihin. Jos kudoksiin on varastoitunut hemo- tai myoglobiinin väriainetta, porfyriiniä, on keho puhdistettava jäämistä, sillä äkillisesti vapautuvat suuret porfyriiniannokset voivat olla hengenvaarallisia. Porfyriinin aiheuttama hengenahdistus pahenee lämmössä, erityisesti nukkuessa, ja voi aiheuttaa hengityshalvauksen. Oire on otettava ehdottomasti äärimmäisen vakavasti, ilman varotoimia vieroitus voi päättyä tukehtumiseen nukkuessa.

Porfyriinien kertymistä ennustavat oireet ovat erilaiset krooniset lihaskivut, lihasheikkous ja tuntohäiriöt jaloissa, etenkin jalkaterissä ja varpaissa. Multippeliskleroosissa jalkapohjien neuropaattiset tuntemukset ovat hyvin yleisiä. Tällaisten kertymien syntyessä, jaloissa tuntuu kihelmöintiä ja polttelua, jalkapohjat voivat olla punertavat ja turvonneet, varpaiden ensimmäinen nikama liikearka ja koko päkiä erittäin arka. Jalkapohjat saattavat tuntua kaiken aikaa siltä, kuin olisi tehnyt seisomatyötä liian pienet kengät jalassa täyden työpäivän. Kivut voivat edetä varpaista kantapään alueelle ja sen kautta nilkkaan asti. Vieroitusvaiheessa porfyriinien läsnäolon voi todeta aamuvirtsan väristä, punertava tai ruosteenvärinen aamuvirtsa kertoo virtsan sisältävän hemoglobiinin hajoamistuotteita, varsinkin jos nestetasapainoa pidetään yllä ja seuraava virtserä on hyvin kirkas. Porfyriinit ovat tässä vaiheessa myös todettavissa sekä virtsasta että verestä laboratoriokokein, joten hoito antaa ensin tuloksen oireiden helpottumisena, ja samantien myös labravahvistuksen oireiden aiheuttajasta, porfyriineistä.

Porfyriinejä voi poistaa NAC:n ja DMSA:n tai valkosipulin yhteiskäytöllä, porfyriinit kelatoituvat tehokkaasti kummankin rikkiyhdisteisiin, maksan toimintaa tehostetaan NAC:llä. Valkosipulia voi käyttää joko syömällä tai valmistamalla valkosipulivettä. Valkosipuli murskataan perusteellisesti ja sekoitetaan pariin desiin vettä, liemi siivilöidään ja levitetään esimerkiksi jalkoihin reidestä alaspäin, annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ja pestään pois. Käsittely kannattaa tehdä ensin vain kerran ja odottaa pari päivää, vaikutus alkaa tuntua pienellä viiveellä. Jos käsittely irrottaa jäämiä liikaa, kertyy imusuoniin painetta ja ne alkavat kipuilla. Suuhun tulee tällöin runsaasti pahanmakuista sylkeä, joka voi maistua voimakkaasti rikiltä ja metallilta. Liian nopea kelatointi aiheuttaa riskien voimakasta kasvua hengitys- ja sydänoireiden sekä hypertensiokohtausten suhteen. Yhteen ihokäsittelyyn riittää hyvin yksi sipuli, kiinalaiset yksikyntiset sipulit ovat 6 kertaa voimakkaampia kuin espanjalaiset ja muut kynnelliset, tämä sopii ottaa huomioon annostelussa. Suun kautta nautittaessa, suosittelen nauttimaan valkosipulin päivittäin pieninä annoksina, perusteellisesti pureskeltuna, liian suuri annos voi aiheuttaa ikävän yllätyksen muutaman päivän päästä kun kelaatio pääsee kunnolla vauhtiin. Ainoastaan tuore valkosipuli toimii, mitkään puristeet tai öljyt eivät ole tarpeeksi tehokkaita.

Vieroitusajan oireita voidaan hoitaa E-Epalla, karnosiinilla, magnesiumilla, glutamiinilla ja muilla sopivilla lisillä. Porfyriinien neurotoksisuuden aiheuttamia vakavampia oireita, lähinnä hypertensiota ja hengitysvaikeuksia, hoidetaan myrkytyksenä elintoimintoja ylläpitävällä hoidolla, käyvän hoidon suositusten mukaisesti, lihaskramppeihin Diapam ja sydänoireisiin Propral, tarvittaessa NAC-infuusio poistuman nopeuttamiseksi. Varsinaista porfyriahoito ei kuitenkaan tarvita, koska vika ei ole hemin tuotannossa.

Vieroituksen aikana on ehdottomasti tarkkailtava verenpainetta päivittäin, mittareita löytyy pienellä hinnalla. Verenpaineessa voi esiintyä rajuja heittelyjä hyvin nopeasti, etenkin jos kehoon on varastoitunut kofeiinijäämiä. Kofeiinijäämien vapautuminen takaisin verenkiertoon voi aiheuttaa hengenvaarallisen tilanteen kun aivojen toleranssimekanismit ovat purkautuneet. Jäämien vapautuminen voi aiheuttaa verenpaineen nousun kriisilukemiin hyvin nopeasti. Tilaa hoidetaan akuuttina kofeiinimyrkytyksenä siitä lähtökohdasta, että se voi olla hengenvaarallinen. Tällaisen kohtauksen ilmaantuminen ennustaa, että kohtaukset tulevat jatkumaan päivittäin kunnes jäämiä vapauttava tekijä lakkaa vaikuttamasta, liikunta vapauttaa lisää jäämiä, joten sitä olisi vältettävä. Tältä varalta on hyvä nauttia NAC:tä vieroituksen alusta lähtien, että maksa on tehostetussa valmiudessa kofeiinijäämien ilmaantuessa verenkiertoon.Vieroituksen aikana on hyvä välttää puriinipitoisia ruoka-aineita, noudattamalla kihtipotilaan ruokavaliota. Kofeiininkäytön lopettamisen yhteydessä voi myös esiintyä voimakasta candidan liikakasvua, joka voi edetä systeemiseksi tulehdukseksi. Ravintotottumukset on suunniteltava siis uudestaan myös hiivan estämiseksi ja nautittava sopivia, suoliston toimintaa tukevia ja normalisoivia lisäkkeitä. Jos valkosipulia käytetään kelaatioon sisäisesti, saattaa tämä riittää pitämään candidan kurissa, lisäksi voi käyttää greipinsiemenöljykapseleita tai -puristeita.

Myoglobiinin vaikutus ms-oreiden aiheutumiseen perustuu solunsisäisen natriumtason vaihteluun liiallisen adrenaliinierityksen vuoksi. Adrenaliini kiihdyttää luustolihasten natriumpumppuja, jotka säätelevät solunsisäisen nesteen natriumtasoa, jolloin solunsisäisen nesteen natriumpitoisuuden vaihtelut saavat solun imemään nestettä solujenvälisestä tilasta natriumtasapainon korjaamiseksi, jolloin solu pullistuu ja repeää. Tästä on luonnollisesti seurauksena rabdomyolyysi, eli luustolihasten hajoaminen, jota kofeiinin tiedetään aiheuttavan. Veren hemoglobiini hajoaa samalla tavalla, ilmiötä kutsutaan hemolyysiksi ja sen tunnusmerkkejä on virtsan punaisuus, se voi olla väriltään rose-viinin tapaista ja johtuu porfyriinien poistumisesta kehosta.

Koska ms-tautia ryhdytään tutkimaan vasta kun oireita on ollut jo pitkään, johtuvat keskushermoston vauriot porfyriineistä, joita vapautuu hajonneista soluista myoglobiinin päästessä solujenvälisen nesteen kautta verenkiertoon. Aivoihin kohdistuva toksinen kuormitus alkaa tuottamaan neurologisia oireita vasta kun lihassolujen hajoamista on tapahtunut jo vuosia, ja muutokset välittäjäainemäärissä ja reseptoritiheyksissä ovat riittävän suuria aivojen eri osissa. HPA-akselin yliaktiivisuuden aiheuttama apoptoosin kiihtyminen selittää aivolöydökset.

NAC:tä löytyy luontaistuotekaupoista hintaan 34€ kahden kuukauden kuurista. DMSA on tilaustavaraa, osoite alla. Valkosipulia saa ruokakaupasta kunnes ihmiset ryhtyvät käyttämään tätä hoitoa, jolloin valkosipuli kielletään lailla kansainvälisen lääketeollisuuden intressien suojelemiseksi, syyksi esitetään sen aiheuttavan porfyriaa.

http://www.super-smart.eu/article.pl?id=0248&lang=en&fromid=GG132&gclid=CKXn3Iqc...

Jos tuntuu, että ei ole enää mitään muuta menetettävää kuin ms-oireet, tällä hoidolla saatat päästä niistäkin, tuhkat saat pitää itse saunanpesässä.
Siirry sivun alkuun
« Viimeksi muokattu: 23.05.2009 - 22:23:06 Kirjoittaja Ei tiedossa »  
 
IP on kirjattu
 
eve
God Member
*****
Poissa


dg -93 eläkkeellä   Mukavaa
olla elossa!
Viestejä: 1286
Savonlinna
Sukupuoli: female
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #1 - 23.05.2009 - 11:55:22
 
Mielenkiintoista, mutta hirveän teoreettista.
Kenelle suosittelet kofeiinista itsensä vieroittamista? Ja millä tavalla se käytännössä tapahtuu?
Ja mitä hyötyjä siitä ilmenee sitten kun vieroitus on onnistunut?
Siirry sivun alkuun
 

"Ota nokoset aina kun ramasee, äläkä stressaa mistään."
 
IP on kirjattu
 
sasaliini.
God Member
*****
Poissa


Paras kosto on nauttia
elämästä.
Viestejä: 3805
Uusimaa/Hyvinkää
Sukupuoli: female
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #2 - 23.05.2009 - 12:05:16
 
Mua jäi mietityttämään syyt ja lähtökohdat, miksi päätit juuri tällä palstalla kertoa asiasta?
Ja milloin on syytä vieroittaa itsensä kofeinista? Kahvi, energia-juomat vai pillerit?
Milloin on syytä vieroittua tuolla ohjelmalla, ja milloin vain jättää kofeiini pois? Missä kulkee raja?

Kysymystulvaa, mutta tuo herätti enemmän kysymyksiä kuin antoi vastauksia?
Siirry sivun alkuun
 

Diagnoosi 04/07, RR, Copaxone, työssä 6h/pvä....
WWW sasaliini.  
IP on kirjattu
 
kariluoto
Ex-jäsen

Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #3 - 23.05.2009 - 12:05:31
 
No yritin ilmaista asian niin ymmärrettävästi kuin osasin, olen lukenut enimmäkseen tieteellistä tekstiä yli 10 vuotta urakalla saadakseni selvää tästä, ja monesta muusta asiasta ja siksi juttuni tapaavat mennä yli hilseen.

Kofeiinilla ei ole ainuttakaan terveyttä edistävää vaikutusta, mutta lukuisia sitä tuhoavia ominaisuuksia, jotka tulevat esille noin 10-20 prosentilla käyttäjistä mielenterveydellisten, tai neurologisten oireiden muodossa.

Pelkkä kofeiininkäytön lopettaminen ilman mitään puhdistustoimia toi minulle kävelykyvyn takaisin viikossa, sitä ennen kykenin kävelemään kepin kanssa korkeintaan kilometrin kerralla. Ms-oreet voivat poistua lähes täydellisesti, kun keho on puhdistettu sitä aiheuttavista myrkyistä.

Pelkkä kofeiinin lopettaminen täydellisesti kaikissa muodoissaan pysäyttää oireiden pahenemisen ja ne alkavat parantua hitaasti sitä mukaa kun myrkyt poistuvat kehosta, tuo kelaatiohoito nopeuttaa paranemista.

Kofeiinin vaikutukset stressihormonien säätelyyn muuttaa hemoglobiinin rakennusaineiden kierrätystä kehossa siten, että porfyriinit, punasolun väriaine, joka on voimakasta hermomyrkkyä, alkaa kerääntymään alaraajoihin sen sijaan, että muuttuisi bilirubiiniksi ja otettaisiin uusiokäyttöön tai poistettaisiin kehosta. Kerääntyminen aiheuttaa tuntemuksia, joka tuntuu usein väreilevänä neuropaattisena kipuna varpaissa ja myös sormissa. Tässä yhteydessä päkiä on turvonneen ja kipeän tuntuinen, sitä polttelee altapäin ja käveleminen on kuin astelisi hehkuvien lasinsirujen päällä ja iho saattaa käydä niin kosketusherkäksi, että kevyt hipaisu saa hihkaisemaan kivusta. Myös poistuminen aiheuttaa samantapaisia mutta heikompia tuntemuksia.

Itselläni nuo jalkojen ihoon liittyvät neuropaattiset kivut ovat poistuneet tasaisesti vuoden verran siten, että kipuraja on laskenut kaiken aikaa alaspäin, nyt kipuja on enää oikean jalan päkiässä ja isossavarpaassa. Jos olisin tiennyt kelaatiohoidosta, olisin säästynyt paljolta.

Kelaatiohoitoa on käytetty luontaishoitona ms-taudissa ja myös useissa muissa sairauksissa aina skitsofreniaa myöten menestyksekkäästi. Kun hoitoon yhdistää myrkytyksen aiheuttajan poistamisen, on paraneminen nopeampaa ja täydellisempää. Koska aineet ovat luonnontuotteita, ne kilpailevat kalliiden ja tehottomien patenttihoitojen kanssa, siksi terveydenhuollossa ei myöskään suostuta käyttämään niitä kuin myrkytystapausten hoidossa tiputushoitona. Netistä aineita saa tilata luontaistuotteina halvalla, ja ne todella toimivat.

Blogistani löytyy aina ajantasaisinta tietoa.

http://qmies.blogit.fi/

ps. Suomi on tilastojen mukaan sekä kahvinkulutuksen, että ms-taudin mekka.
Siirry sivun alkuun
« Viimeksi muokattu: 23.05.2009 - 14:45:58 Kirjoittaja Ei tiedossa »  
 
IP on kirjattu
 
Heda
Ex-jäsen

Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #4 - 23.05.2009 - 12:18:44
 
Miten musta tuntuu, että olen lukenut tällä palstalla samalla paatoksella kirjoitettua tekstiä kofeiinista ennenkin? Oli vain eri nikki...
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
eero
Senior Member
****
Poissa


YaBB 1G - SP1 on Kuningas!

Viestejä: 387
Päijät-häme
Sukupuoli: male
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #5 - 23.05.2009 - 13:07:42
 
Tämä mies se tuntuukin olevan perillä kaikesta,"asennevammaisten nenänkaivuu-heavya" kuuntelemalla tulee aivovammoja ja neuroendogrinologisesti haitallisia vaikutuksia?, kun taas viulu, vetopasuuna, slide-kitara jne saavat aivot tuottamaan tällaista soopaa jota qmiehenä tunnettu nikki tuottaa!http://qmies.blogit.fi/page/2/

Törmäsin mieheen myös jollain toisella palstalla ja sieltä hänet toivotettiin menemään takaisin Suomi24 palstalle...

Linkin sivua kun rullaa alemmaksi, huomaa että hän on tainnut kiusata lähes kaikki kansanedustajista alkaen ja saanut "hyvälle asialleen" paljon julkisuutta, kukaan hänen valituistaan ei taida enää haluta kuullakaan miehestä, asiasta puhumattakaan!

Olisikohan parasta että jättäisit myös tämän palstan rauhaan, ajatuksesi on kuultu ja ne joita se kiinnostaa, varmaan seuraavat edesottamuksiasi muualta?!

Terv. Asennevammainen nenänkaivaja hevari
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
lebris
God Member
*****
Poissa


I Love YaBB 2! -84,Copaxone,
SPMS, eläkeke -93
Viestejä: 729
Häme
Sukupuoli: female
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #6 - 23.05.2009 - 13:39:41
 
Olen lukenut Suomi 24-sivustoilta ko.kaverin väitteistä kofeiinin haittavaikutuksista.
Ei vain ms-taudin yhteydessä, vaan jokaisen mahdollisen sairauden syynä.

Pillastuin kerran sen verran, että vastasin ko.tyypille: "Tuolla perusteella jokaisella suomalaisella olisi ms-tauti".

Olen oppinut ohittamaan ko. tyypin väittämät, ja pyrkinyt keskustelemaan asioista OIKEASTI.

Kofeiinia voi saada monessa muodossa, mutta kahvihan on yleisin kofeiinin lähde. Saa olla vaikka tähtitieteen professori, mutta kahvista en luovu.

Virnistys Virnistys Virnistys
Siirry sivun alkuun
 

Keksi tähän jotain viisasta! "Venäläinen ferrari on paras punainen auto"! Nyt minä sen kekkasin!
 
IP on kirjattu
 
jalmari
Senior Member
****
PoissaViestejä: 411
Jokiloinen
Sukupuoli: male
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #7 - 23.05.2009 - 13:49:42
 
Kahvin / kofeiinin yhteyttä ms-tautiin ei ole missään tieteellisessä julkaisussa vahvistettu tai todistettu joten tuollaiset ajatukset lienevät ketjun aloittajan omia hallusinaatioita.

Itse en ole juonut kahvia käytännössä lainkaan jonnekin viisikymppiseksi saakka. Ms-tauti tuli siltikin. Johtuukohan se ystäväpiirin tai vaimon kahvittelusta? Tai kenties edesmenneen isoäitini kahvinjuonnista?

Tuo kofeiinijuttu on täysin perätöntä paskapuhetta.
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
erekki
Ex-jäsen

Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #8 - 23.05.2009 - 14:41:07
 
Väittämä "kahvi on terveydelle vaarallista" tai "vaikuttaa ikävästi ms-tautiin" vaatisi kyllä selkeitä tieteellisiä tutkimuksia tueksi - siis oikeilla ihmisillä tehtyjä, isolla otannalla ja vaikkapa pitkällä aikavälilllä. Suomihan on oikea kahvinkulutuksen mekka ja luulisi että täällä olisi jo havaittu esimerkiksi että ne jotka eivät juo kahvia olisivat terveempiä kuin kahvia juovat, jne. Eli selkeää faktaa pöytään vaan, jos sellaista löytyy.
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
Rami107
Full Member
***
Poissa


Väsynyt ja kyllästynyt

Viestejä: 139
Ei pääse edes sähköjunalla
Sukupuoli: male
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #9 - 23.05.2009 - 15:33:25
 
Tyypillinen pohjanmaalainen... nehän ovat aina valmiita muita kusettaan ja huijaa, kunhan itse rahaa saavat
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
arja61
God Member
*****
Poissa


Penkkiurheilija henkeen
ja vereen.
Viestejä: 603
pohjanmaa
Sukupuoli: female
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #10 - 23.05.2009 - 15:43:39
 
Rami107 kirjoitti on 23.05.2009 - 15:33:25:
Tyypillinen pohjanmaalainen... nehän ovat aina valmiita muita kusettaan ja huijaa, kunhan itse rahaa saavat


Mä olen sitten onneksi epätyypillinen pohjanmaalainen!!!
Siirry sivun alkuun
 

Dg. 1/94, RR, Betaferon 4/01, osatyött.eläke 9/03, ei apuvälineitä.&&&&Ei pohojalaasetkaan täyrellisiä oo - meiltä puuttuu heikkouret.&&&&Sääliä saa ilimaaseksi mutta kateus pitää ansaata!
 
IP on kirjattu
 
kariluoto
Ex-jäsen

Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #11 - 23.05.2009 - 15:46:00
 
Missäs kohtaa minä olen keneltäkään rahaa pyytänyt, joku raja haukkumisessakin, vaikka en siitä muuten välitäkään.
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
jalmari
Senior Member
****
PoissaViestejä: 411
Jokiloinen
Sukupuoli: male
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #12 - 23.05.2009 - 15:58:07
 
Nuo väittämäsi ms-taudista ja sen yhteydestä kahvinjuomiseen ovat sen verran hataralla pohjalla, että ei niitä kukaan usko.

Todisteita pöytään, kiitos.
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
kariluoto
Ex-jäsen

Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #13 - 23.05.2009 - 16:04:48
 
Minä en juttele uskonasioista, vaan tiedon, kokemuksen ja ymmärryksen. Kokeilemalla selviää muutamissa viikoissa, eikä maksa sinulle mitään, tule sitten kertomaan minulle toimiiko idea vai ei, kiitos. Minäkin puhun vasta kun olen tehnyt jotain, tässä tapauksessa parantanut itseni käyttämällä omaa järkeäni. Minä tein homman ilman kenenkään neuvoa ja kartoitin samalla kofeiinivieroituksen vaarat tällaisissa myrkytystapauksissa, joissa myrkkyjen kertyminen elimistöön on suurta. Minä puhun tästä vain antaakseni nämä tiedot teille ilmaiseksi, en elvistelläkseni. Nyt te tiedätte miten homma tehdään mahdollisimman riskittömästi, kiitos vaan haukuista.

Kofeiiniriippuvuus aiheuttaa muiden tekijöiden kanssa ms-oireita, siitä panen vaikka kepekseni pantiksi kahta rusinaa vastaan. Minä voin tarjota teille vettä, mutta en pakottaa juomaan. Loppupeleissähän kokeilemisessa tai kokeilematta jättämisessä on kysymys vain siitä, kumpi häiritsee enemmän, ms-oireet vai kofeiinista luopuminen.

Varoituksen sana kokeilijoille, olen huomannut, että aivojen kofeiinitoleranssi laskee hyvin nopeasti niin alhaiseksi lopettamisen jälkeen, että muutamien viikkojen kuluttua tavallinen annos aiheuttaa kohtalaisia kofeiinimyrkytyksen oireita. Minulle on siis aiheutunut keskushermostoperäinen kofeiiniallergia vuosikymmenien käytön seurauksena eli kyseessä on pysyvä aivovaurio. Ilmiö on havaittu muidenkin toimesta, enkä osaa sanoa koskeeko se jokaista. Vaimoni lopetti kahvinjuonnin täysin viime kesänä, muutama päivä sitten hän joi pienen kupillisen sukulaisissa kahtena päivänä peräkkäin ja siitä seurasi voimakasta tinnitusta tuntikausiksi. Vaimollani ei ole koskaan ollut mitään kofeiiniin liittyviä oireita.

Jos siis kokeilet kofeiinittomuutta, voi käydä niin, ettet pysty enää koskaan juomaan kofeiinipitoisia juomia.
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
Rami107
Full Member
***
Poissa


Väsynyt ja kyllästynyt

Viestejä: 139
Ei pääse edes sähköjunalla
Sukupuoli: male
Re: Kofeiiniriippuvuuden katkaisuhoito-ohje.
Vastaus #14 - 23.05.2009 - 16:36:22
 
Lainaus:
kysymys vain siitä, kumpi häiritsee enemmän, ms-oireet vai kofeiinista luopuminen..

siis väitätkö että, MS oireet (ilmeisesti koko sairaus myöskin) loppuvat kahvinjuonnin lopettamalla... sulle pitäis lääketieteen Nobelia ehdottaa
Olis hyvä, ei jäis ehdotus asteelle Viileä
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
Sivu: 1 2 3 ... 6
Lähetä aihe Tulosta