Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu tai Rekisteröidy
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Tietoa, tukea, tuttuja.
  KotiOhjeitaHaeKirjauduRekisteröidy  
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1
Lähetä aihe Tulosta
Ystävää sähköpostiin yms. yhteydenpitoon (Luettu 924 kertaa)
Agonia
YaBB Newbies
*
Poissa


Parlamentaristi
Viestejä: 2

Ystävää sähköpostiin yms. yhteydenpitoon
14.12.2018 - 20:46:25
 
Katsotaan onnistuuko tämä viestin jättäminen..

Löytyisikö kohtalotoveria vertaistueksi ja kaikenlaisten muidenkin asioiden ja kokemusten jakamiseen? Uudeksi tuttavuudeksi, kaveriksi - jopa ystäväksi? Olen hyväntahtoinen ja ystävällinen, mutta multiongelmainen  tapaus.. noin lyhyesti sanottuna Hymiö

Sinun elämäntilanteellasi ei niin väliä, mutta yksinäisyys voisi mahdollisesti sekin toimia yhdistävänä tekijänä (itselläni ei paljon muita ihmisiä 'elävässä elämässä' kuin vanhemmat). Ja tosiaan, vähän enemmänkin olisi toiveissa kuin "pelkkä" anonyymi vertaistuki (sen merkitystä silti varsinkaan tässä tilanteessani yhtään vähättelemättä!)  Parasta olisi jos tutustuminen joskus mahdollisuuksien mukaan ja molempien osapuolten niin halutessa voisi olla muutakin kuin kirjoittelua. Ei tapaamiseenkin voisin olla joskus valmis, vaikka en olekaan juurikaan netistä koskaan ihmisiä tapaillut. Mutta "etäystävyyskin" oli jo hienoa sekin. Ei siis merkitystä etäisyydellä, sukupuolella yms. seikoilla. En voisi luvata aina pystyväni kovin tiuhaan yhteydenpitoon, enkä tietysti vaadi samaa muiltakaan Hymiö

Olen saanut MS-diagnoosin aivan hiljattain. Edes neurologin kanssa en ole vielä asiasta päässyt puhumaan, mutta OmaKannasta se on ollut luettavissa; G35 pesäkekovettumatauti. Turha kai toivoa että dg siitä sen mukavammaksi ainakaan muuttuisi.. En ole kokenut ainakaan vielä isompaa järkytystä, tai ainakin olen onnistunut kätkemään sen rauhallisen ulkokuoren alle. Kieltämättä tulevaisuus pelottaa.. Tiedän, ettei MS välttämättä ole maailmanloppu - lähinnä pelkään että jos kuulun siihen mäsäläisten ryhmään, joka ei hyödy lääkehoidoista ja että nykyinen oireisto ei tule enää helpottamaan.

Minusta jotain:

- 40 v. nainen
- asun Päijät-Hämeessä
- ..mutta toistaiseksi epäselvien asumisjärjestyjen vuoksi majailen Kanta-Hämeen puolella
- lapseton
- eläinrakas (oma perheeni on kaksi kissaa)
- nuoresta lähtien ollut mt-syistä eläkkeellä (ensin kuntoutustuella, sitten pysyvällä eläkkeellä)
- sairauksia/vaivoja joka lähtöön, liekö tervettä kohtaa minussa olemassakaan Silmänisku
- elämä ollut pausella reilut 10 vuotta.. mm. invalidisoiva uupumus tehokkaasti eristänyt muista ihmisista ja elämästä.. siitä yksinäisyys.
- mutta vielä toiveissa päästä takaisin elämään, uudesta dg:sta huolimatta, tai ehkä jopa sen ansiosta?
- koko sairaushistoriaa tähän laittamatta, neljä vuotta sitten sain CFS -dg:n (krooninen väsymysoireyhtymä)
- arvostan ihmissuhteita, joista löytyy luotettamus, avoimuus, aito välittäminen, avarakatseisuus, vastavuoroisuus.. Elämän tuomat rosot ja ruhjeet ei minua toisessakaan haittaa.
- erakkohenkisenä haaveilen rauhallisesta ja stressivapaammasta, pienimuotoisesta ja yksinkertaisesta elämästä, rauhaa/tilaa/luonnonläheisyys.. toivottavasti vielä jotain muuta kuin kerrostaloelämää.
- toivon löytäväni vielä joskus lämpimällä sydämellä varustetun, ymmärtäväisen miehen, jonka kanssa jakaa kaikki niin hyvässä kuin pahassakin
- isokokoinen/erittäin reipaasti ylipainoinen (jos sillä ystävyyden näkökulmasta väliäkään.. mutta omaa elämää hankaloittaa kyllä!)
- arka & monimutkainen, 'vaikea': Joku toinen halusi ilmaista sen näin; "erikoinen ja haastava".. Silti saanut useammalta taholta palautetta että olen aito ja myötätuntoinen. Huumorintajua on paljon tuhlattu, toivottavasti sitä on vielä jäljelläkin. Lojaali.

Paljon huonon kakun aineksia siis löytyy, mutta ehkä myös jotain hyvääkin..

Ihmeitä odotellessa.. Hymiö

Ja huom!

En ole ollenkaan tottunut kirjoittelemaan keskustelupalstoille yms.
Voin olla hölmö, mutta tällekin foorumille rekisteröityminen oli todella! vaikeaa, yritin useampana iltana.
Nyt se vihdoin onnistui, mutta profiilia tms. asetuksia en onnistu muuttamaan. Ylläpitoon en saanut yhteyttä.
En voi luottaa siihen, että kirjauduttuani ulos foorumilta, pääsen enää kirjautumaan takasin sisään ja yksityisviesteihin käsiksi..

Facebookissa en ole..

Joten jos joku haluaa ottaa yhteyttä niin mieluiten suoraan allaolevaan sähköpostiosoitteeseen, kiitos Hymiö

xxxxx@gmail.com

Edit: Suora sähköpostiosoite sensuroitu,  vähän liian helppo tapa saada roskaa postilaatikko täyteen.

T: Moderaattori


Yksityisviestiä saa laittaa!

Luen kyllä viestit ja vastaan niihin, jos pystyn. Voin antaa meiliosoitteen sitäkin kautta. Koen foorumin käytön vaikeaksi. Kuten jo yllä kerroinkin, mitään asetuksia ole saanut muutettua (kun annan salasanan tulee "An Error Has Occurred"-laatikko)


Siirry sivun alkuun
« Viimeksi muokattu: 17.12.2018 - 18:58:11 Kirjoittaja Agonia »  
 
IP on kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1
Lähetä aihe Tulosta